AURALIS

Axel Fabiason

AXEL 1 ÅR

Født: 17.01.2006
Død: 15.08.2007


Reg.nr: 02402/06

HD:   AA:C


Oppdretter: Trine-Lise Nystad

Kvaløysletta

Axel ble igjen etter Fabias første kull. Hadde i utgangspunktet tenkt å ha han hos forvært, men slik ble det ikke.  Axel er en ganske rolig type som tar det meste med stor ro. Var hos veterinæren og veide han 12.05 og da var han 25kg så han er ingen smågutt til i være knappe 4mnd. Axel og Ayla er verdens beste leke kompiser og har det utrolig fint i sammen. Axel er også begynt på valpekurs sammen med to av brødrene sine.


Kjære lille, store Axel gutten vår.

Så alt for brått ble du borte fra oss, så alt for kort fikk vi ha deg. Stille sovnet du inn hjemme i hagen den 15. august om ettermiddagen, mens mor og far passet på deg.


Du hadde et tøft liv med voksesmerter, bruskløsning i skulderen som måtte opereres, forkalkninger i hofter og frembein, men du klaget aldri. Du var alltid blid og fant deg i det meste. Selv om du ikke var i stand til å gå dine siste dager, var du like sulten og kosete som du alltid har vært.


Du vil alltid være i våre hjerter og ha en stor plass der. Minnene om deg er mange og gode og de skal vi lete frem når dagene blir tunge og savnet etter deg blir for stort.


Aldri vil vi glemme den hjerteknuseren av en valp, med den tunge baken, som ikke kom seg opp på snøhaugene før de andre allerede var kommet ned, som ikke fikk seg noe nytt hjem, men fikk lov å være igjen sammen med mamma-Fabia, Ayla, mor og far.


Det beste du visste var og ligge å patte på den lille reven som du hadde fra du var valp, da brydde du deg ikke om noen ting som foregikk rundt deg.


Ute i skogen elsket du å finne store pinner og bære på så stolt og vakker.

Axel fikk den 9. august mest sannsynlig en blodpropp i ryggmargen omkring den 8. ryggvirvelen med påfølgende lammelse i kroppen nedenfor denne ryggvirvelen. Uten tegn til forbedring de siste dagene var det lite vi kunne gjøre for å gi deg et verdig liv.


Tusen takk lille venn for alt det gode du gav oss.
Vi vil alltid bære minnet om deg med oss.


VI ER SÅ UMÅTELIG GLAD I DEG.


Axel ble bare ett år og syv måneder.

 

NOEN BILDER AV VÅR VAKRE AXEL


Et lite galleri 
STAMTAVLE


KULLSØSKEN


NAVN

BOSTED

UTSTILLING

DIVERSE

HD/AA

ALO FABIASON 02401/06

TYSKLAND

AXEL FABIASON  02402/06

Tromsø

BIR VALP X 2. BIG 3 X 2. 2 BESTE VALP GEILO

ARON FABIASON  02403/06

NESODDEN

5.BESTE VALP GEILO

ARTHUR 

TROMSØ

ALYSSA

FABIADATTER 02406/06

BORGHEIM

2.BESTE VALP GEILO

ATHINA

FABIADATTER 02407/06

LEIRFJORDEN

ARTIG 

Tromsø

AKIRA 

NESODDEN