Velkommen til vår hjemmeside!

 


Vi som bor her er jeg Trine-Lise og to fastboende Berner Sennen hunder, Fabia og Dacota samt katten Miss. I tillegg har jeg noen tisper ute på for. Vi har også hatt en hannhund som vil forbli på våre hunder, Axel som er fra vårt første kull. Han mistet vi så alt for tidlig pga en blodprpoo i ryggen som førte til lammelser i hele bakparten. Hundene kan dere se mer om på deres egne sider.


Vi bor på Håkøya ca 23 min fra sentrum og 15 min fra flyplassen. Vi bor fantastisk til  med løype og naturen rett utenfor døra, og det bruker vi stort sett daglig. Ingen ting er vel som å komme opp på fjellet og se utover vårt vakre landskap med hundene springende i det fri.


Mitt første møte og kjennskap med Berner Sennen var i 1983 da jeg var så heldig å bli "passepike" til Iris som var NUCH og i 1985 til Sheena en av valpene hennes som ble værende hjemme. Her fikk jeg min første innføring i hundeutstilling. Ifølge Iris og Sheenas mamma hadde jeg sagt at skulle jeg noen gang ha meg egen hund så skulle det være en Berner.


Slik gikk det til at vi påsken 2003 fikk overta Fabia som da var 6 mnd. pga allergi hos de som eide ho. Dette var et tilbud jeg ikke kunne la gå i fra meg, da berner var den hunden jeg som ungjente hadde bestemt meg for å ha når jeg ble stor nok.


Vårt første kull så dagens lys 17.01.2006. Da ble det født 8 valper her. Vi skulle i utgangspunktet ikke beholde noen av valpene selv, evt ha en tispe hos forvært, men det er ikke alt som blir som man har planlagt og det endte med at vi beholdt en av hannene selv. Axel var et flott tilskudd til flokken og familien, og var Aylas beste venn.


Jeg er medlem i NBSK , NKK og Tromsø hundeklubb.

Sitter som nestleder i NBSKs avd Troms nå og har tidligere vært sekretær der i to perioder.

Jeg følger selvfølgelig NKKs etiske retningslinjer for avl og NBSK (norsk berner sennenhund klubb) sine avls regler.

 

Mail meg!!!

                                                                                                    Meg og Axel i utstillingsringen Juni 2007